Site icon Звістка

Смачний, хрусткий салат з капусти з солодким перцем і помідорами!

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Процес приготування

Капусту тонко шаткуємо. Моркву натираємо на грубій терці.

Солодкий перець ріжемо соломкою, а цибулю – тонкими півкільцями. Помідори ріжемо часточками.

Порада: для такого салату краще вибирати помідори щільних сортів, щоб вони не потекли.

Додаємо сіль, цукор і вливаємо олію, перемішуємо.

Вливаємо оцет і перемішуємо.

Банки для салату повинні бути стерилізованими.

Розкладаємо салат в банки – виходить 8 півлітрових банок.

Ставимо банки в каструлю, на дно якої покладіть рушник, наливаємо воду вище половини банки.

Стерилізуємо з моменту закипання 20 хвилин. Якщо у вас літрові банки, тоді час стерилізації – 40 хвилин.

Порада: в салат ви можете додати ще й зелень на свій смак – кріп, петрушка. Якщо вам подобаються зелені помідори, можна ними замінити і червоні, виходить салат з більш пікантним смаком.

Джерело

Exit mobile version