Site icon Звістка

Смачний рулет з курячих грудок зі спеціями, запечений у духовці!

Такий рулет з курятини зможе приготувати будь-хто. Він підійде як для повсякденного харчування, так і для святкового столу, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Приготування

  1. Підготувати грудки: помити, зняти шкіру, зачистити від плівок.
  2. Приготувати з вина, спецій, меду, розчавленого часнику, солі та перцю суміш для маринування. Покласти м’ясо у маринад, накрити ємність плівкою, відправити в холодильник на добу.
  3. Прогріти до 250 градусів духовку, кожен шматочок філе згорнути у вигляді трубочки, закріпити шпагатом або зубочистками. Викласти м’ясо на деко, відправити на 25 хвилин у прогріту духовку.
  4. Вимкнути нагрів, залишити запечений рулет із курячого філе зі спеціями остигати в духовці приблизно на 4 години. Потім дістати, розрізати дуже гострим ножем на порції.
Exit mobile version