Site icon Звістка

Смачний торт «5 ложок»! Простий в приготуванні бісквітний торт зі сметанним кремом!

На приготування такого десерту піде не більше 30 хвилин.

Необхідні продукти:

Для коржів:

Для крему:

Для прикраси:

Як приготувати торт «5 ложок»

У миску розбиваємо яйця і додаємо цукор. Збиваємо міксером до розчинення цукру. Потім додаємо сухе молоко, борошно і соду. Перемішуємо міксером до однорідності.

Готове тісто виливаємо на деко, попередньо застелене пергаментним папером, і рівномірно розподіляємо тісто по всій поверхні. Розмір мого листа 43х33 см.

Відправляємо деко з тістом в холодну духовку і включаємо її на 180 градусів. Випікаємо бісквіт приблизно 15 хвилин. Не пересушити бісквіт!

З гарячого бісквіта знімаємо пергаментний папір, зрізаємо нерівні краї і розрізаємо корж на три однакові частини. Обрізки бісквіта знадобляться для прикраси торта.

Для приготування крему, в миску виливаємо сметану, додаємо цукор і загущувач. Перемішуємо вінчиком до однорідності і розчинення цукру.

Збираємо торт, промазуючи коржі кремом. На верхній корж теж наносимо крем і прикрашаємо готовий десерт за смаком. Я прикрасила какао-порошком, бісквітною крихтою і желейними цукерками. Смачного!

Джерело

Exit mobile version