Site icon Звістка

Соковито, яскраво, ароматно і це все — курячі шашлички на сковороді!

Інгредієнти

для маринаду:

Приготування

1. Філе (у мене дві великі) ріжемо на пластики та відбиваємо через плівку.

2. Після чого намагаємося нарізати м’ясо на довгі смужки.

3. Підготовлені смужки відправляємо в чашку, сюди ж всі інгредієнти для маринаду. Добре перемішуємо і залишаємо на 1-2 години.

4. Ще для рецепта нам знадобляться дерев’яні шпажки, попередньо замочіть їх у воді. Нанизуємо смужки м’яса по довжині, один-два шматочки на паличку.

5. Смажимо на сковороді (добре розігрітій), в невеликій кількості рослинної олії, з кожної сторони хвилин по п’ять.

Подробиці приготування дивіться у короткому відео.

Що б перед подачею розігріти всі шашлички відразу, можна на кілька хвилин відправити в гарячу духовку.

Приємного апетиту!

Джерело

Exit mobile version