Site icon Звістка

Супер соковите ніжне м’ясо, яке не порівняти ні з якою бужениною!

Смажена свиняча шия цілком на грилі, яке тане в роті.

Божественно смачно! Рекомендуємо спробувати всім цей рецепт.

Інгредієнти

Приготування

  1. Замаринувати м’ясо цілком.
  2. Розігріти гриль і смажити м’ясо з двох сторін до повної готовності.
  3. Для зручності можна контролювати температуру м’яса всередині.
  4. Для повної готовності свинини, всередині м’яса повинна бути температура не менше 77 градусів.
  5. Якщо є щуп або термометр для м’яса, то легко можна контролювати цей процес.

М’ясо виходить дуже соковитим і набагато смачніше, ніж будь-яка буженина. Спробуйте і переконайтеся самі!

Джерело

Exit mobile version