Site icon Звістка

Тістечка до чаю більше не купую. Готую «пухнастий» бісквітний торт-рулет, який відразу привертає до себе увагу гостей!

Смачно і з медом, і з джемом. Гостям точно сподобається ваше частування! Легкий і швидкий десерт до чаю ваші друзі оцінять гідно.

Інгредієнти:

Відокремлюємо жовтки від білків. У миску з жовтками додаємо цукор. Збиваємо міксером. Консистенція повинна вийти легка і пухнаста, а маса збільшитися в об’ємі.

Візьмемо іншу миску і відправимо в неї 5 білків. Збиваємо добре міксером цю масу до стійкої маси і додаємо туди цукор.

З’єднуємо збиті жовтки з білками. Акуратно перемішуємо цю масу лопаткою, не перестарайтеся.

Просіваємо туди борошно з розпушувачем. Знову акуратно перемішуємо.

Беремо окрему миску і наливаємо в неї соняшникову олію. Додамо молоко, а потім візьмемо частину тіста, і змішаємо його з цими двома інгредієнтами. Виливаємо отриману масу до тіста. Знову все перемішуємо. Форму для запікання вистеляємо пергаментом, змазаним олією. Виливаємо туди тісто. Розрівнюємо його і кілька разів постукаємо формою по столу, щоб усередині не утворилися бульбашки.

Ставимо наш бісквіт в попередньо розігріту духову шафу на 30 хвилин, температура 170 градусів. Після дістаємо з духовки десерт і витягаємо його з форми прямо в пергаменті. Він повинен охолонути. Накриваємо його зверху листом пекарного паперу і переносимо на стіл.

Перевертаємо тісто і знімаємо пергамент. Зрізаємо краї і робимо по бісквіту надрізу глибиною приблизно в 3 міліметри. Потім викладаємо на тісто джем або мед – що любите. Розподілимо начинку рівномірно.

Формуємо рулет. Добре притисніть його. Папір поки не знімаємо.

Відправляємо наш десерт на годину в холодильник. Потім дістаємо смакоту і позбавляємося від пергаменту.

Краса та й годі!

Навіть різати шкода приголомшливий бісквітний рулет, але смак того вартий. Смачного!

Джерело

Exit mobile version