Site icon Звістка

Торт-феєрія “Зимова вишня” з двома видаму крему!

Цей торт не тільки красивий на вигляд, а й має неймовірний смак! Тільки уявіть: кисло-солодкі соковиті вишеньки, накриті пишною білковою периною між пелюстками листкового тіста, а між ними – ніжний маково-заварний крем і крем зі згущеного молока зі смаком морозива.

Торт “Зимова вишня” Форма 25Х35см.

Тісто:

Білковий прошарок:

Маково-заварний крем:

Крем зі згущеного молока:

Коржі

Крем

  1. Маково-заварний крем. Перетерти мак та додати до нього ванільний цукор. Змішати борошно, кукурудзяний крохмаль і цукор з кількома ложками молока. Решту молока довести до кипіння та влити туди приготовану суміш. Варити до загустіння (приблизно 5 хв). Дати охолонути. Змішати масло, заварну масу та мак.
  2. Крем зі згущеного молока. Збити масло. Коли воно стане пухким, починати по 1 ст. л. додавати згущене молоко. Інгредієнти повинні бути однакової температури – кімнатної.

Як зібрати торт

Поділити крем зі згущеного молока на 3 рівні частини, а маково-заварний – на 2 та дотримуватися послідовності:

Прикрасити тортик за бажанням та залишити просочуватися спершу при кімнатній температурі, а потім в холодильнику.

Рецепт і фото Юлії Якіб’юк

Джерело

Exit mobile version