Site icon Звістка

Це точно те, що вам треба! М’ясні рулети з начинкою – підкорять всіх!

М’ясні рулети з начинкою. Якщо хочете щось приготувати смачненьке на святкову або сімейну вечерю, то час спробувати цю страву, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Вирізку потрібно розділити на три частини. Кожен шматок обробити і відбити.
  2. У сметану (1,5 ст.л.) додати часник, пропущений через прес. Посолити за смаком. Перемішати.
  3. Отриманою сумішшю обмазати тонким шаром кожен шматочок м’яса.
  4. Печериці і цибулю дрібно нарізати.
  5. На сковороді розігріти соняшникову олію. Викласти печериці і цибулю обсмажувати. Посолити за смаком. Готувати на великому вогні, періодично перемішуючи до появи золотистого кольору.
  6. Додати до грибів сметану (1,5 ст. л.). Перемішати. Додати 1 ст. л. борошна і помішувати до загустіння маси. Начинка готова.
  7. На кожен шматочок відбивного м’яса зверху викласти грибну начинку, рівномірно розподіливши.
  8. Згорнути відбивні з начинкою в рулетики. Викласти їх в блюдо для запікання. Зверху посипати сиром, натертим на крупній тертці.
  9. Помістити блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
  10. Перед подачею посипати зеленню.

Смачного!

Джерело

Exit mobile version