Site icon Звістка

Ви більше не будете готувати ні смаженої, ні тушкованої картоплі, а тільки так!

Це чудовий обід або вечеря. Приготуйте картоплю по цьому рецепту, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Приготування

  1. Печериці нарізаємо дрібно.
  2. Обсмажуємо на рослинній олії подрібнену цибулю, потім додаємо терту моркву. Смажимо пару хвилин, потім додаємо гриби та смажимо ще 4 хвилини.
  3. Відварену в мундирі картоплю натираємо на крупній тертці.
  4. Додаємо в картоплю, обсмажені овочі з грибами, дрібно порізаний кріп, гранульований часник, сіль і перець, перемішуємо.
  5. Додаємо в картопляну масу сухарі, перемішуємо.
  6. Формуємо котлети, викладаємо на деко, застелене пергаментом і змащене олією.
  7. Запікаємо при 190 С протягом 20 хвилин.
  8. За 5 хвилин до готовності змащуємо котлети рослинною олією і запікаємо ще 5 хвилин.

Подаємо котлети зі сметаною і кропом.

Exit mobile version