Site icon Звістка

Ви ще такого не куштували! Справжній французький рецепт – кіш з куркою та грибами з хрусткою сирною скоринкою!

Дуже смачний і ситний пиріг з безпрограшним поєднанням продуктів: гриби, курка і сир. Пиріг може йти як доповнення до супів або ж як самостійна страва. Такий кіш під силу навіть молодій господині, передають Патріоти України.

Спробуйте і ви не пошкодуєте що приготували такий пиріг. Надалі ви можете урізноманітнити свій раціон і експериментувати з начинкою: броколі та лосось, броколі та курка, гриби та цибуля. Те, чого душа забажає.

Інгредієнти для тіста:

Начинка:

Приготування:

  1. Приготуйте тісто із зазначених інгредієнтів. Розподіліть його за у формі таким чином щоб вийшли бортики та приберіть в холодильник.
  2. Займемося начинкою. Обсмажте на сковороді гриби. Потім додайте дрібно порізану цибулину і смажте ще 5 хвилин. Додайте до грибів порізане куряче філе середнім кубиком. Посоліть і поперчіть начинку і смажте 3 хвилини. Дайте начинці охолонути.
  3. Дістаньте тісто з холодильника і розподіліть начинку.
  4. Для заливки змішайте 200 грамів сметани та 1 яйце. Отриманою сумішшю залийте начинку пирога. Натріть 100 грамів сиру і посипте зверху на пиріг. Зверзу викладіть нарізані півкільцями помідори.
  5. Поставте кіш в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 30-40 хвилин до зарум’янювання сиру

Дайте кишу трохи охолонути та подавайте до столу.

Смачного!

Джерело

Exit mobile version