Site icon Звістка

Яблучний пиріг який тане в роті! Всі гості просять рецепт!

Найсмачніший яблучний пиріг, тісто дуже ніжне, ароматне, тане в роті! Особливо смачно з кислими яблуками, збережіть собі рецепт.

Необхідні продукти

Жовтки відділимо від білків, білки приберемо в холодильник. Жовтки перемішати. До розтопленого вершкового масла, додамо цукор, ванілін, добре перемішуємо, поступово додаємо жовтки і сметану. Всипаємо просіяне борошно, розпушувач і вимішуємо до однорідної консистенції. Білки збиваємо міксером до стійкої піни і акуратно вимішуємо в тісто.

Тісто перекладаємо в форму (у мене, діаметром 24 см). Дно форми застеляємо пергаментом, боки змастимо маслом і обсипаємо борошном.

Яблука очищаємо від шкірки і насіння і ріжемо часточками.

Викладаємо яблука на тісто по колу, зверху посипаємо цукром.

Випікаємо в добре розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів, 45-50 хвилин. Готовий пиріг прикрашаємо цукровою пудрою з корицею.

Джерело

Exit mobile version