Site icon Звістка

Якщо готую рибу, то тільки так! І на вечерю, і на святковий стіл!

За допомогою цього рецепту, рибу можна зробити в коптильні або просто запекти в духовці. Повірте, смак виходить в обох випадках рибка ароматна, апетитна і дуже смачна.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Процес приготування риби

Рибу ріжемо і прибираємо нутрощі, зябра, добре все промиваємо і просушуємо рушниками.

Цибулю, часник і лимон дрібно ріжемо, зелень будь-яку на ваш смак січемо.

Порада: у лимона прибираємо шкірку, щоб не було гіркоти в рибі.

Натираємо тушку всередині і зовні сіллю, перцем, спеціями, олією.

У черевце укладаємо лимон, цибулю і часник, зелень.

Беремо фольгу, складаємо вдвічі і робимо човник за розміром рибки. Укладаємо тушку і поливаємо білим вином – тушка повинна лежати в вині, так що не заливайте її повністю.

Накриваємо фольгою.

Відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів і тушкуємо 40 хвилин.

Хочу зауважити, що ви можете тушкувати її довше, щоб цибуля точно підготувалася. Але якщо ви любите трохи хрустку цибулю, тоді буде достатньо і 20 хвилин.

Джерело

Exit mobile version