Site icon Звістка

Закуска з редиски та огірків! Готувала на місяць, а з’їли за один день!

Маринований салат зі свіжих овочів, виходить дуже смачним і ароматним.

Чудово підходить для м’ясних закусок.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Процес приготування

У воді розводимо сіль і цукор, додаємо гірчицю. Лавровий лист і перець. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Остуджуємо.

Редиску промиваємо і ріжемо кружечками. Огірки ріжемо також кружечками.

Зелень дрібно січемо. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.

У чисті банки по 0.7 л укладаємо шарами редиску, огірок, цибуля і зелень. Заповнюємо банки до верху.

У остиглий маринад вливаємо оцет, перемішуємо, прибираємо лавровий лист і заливають салат в банках.

Закриваємо кришками і залишаємо на 6 годин на столі.

Коли салат настоїться, можна пробувати.

Зберігати таку закуску можна протягом 3 тижнів в холодильнику.

Дуже добре поєднується з різними м’ясними стравами.

Джерело

Exit mobile version