Site icon Звістка

Запікаю м’ясо на вечерю разом з гарніром! Ділюся цікавою ідеєю приготування!

Сьогодні хочу запропонувати вам цікаву ідею приготування смачної вечері. Таким способом м’ясо з гарніром готувала вперше, вийшло дуже смачно і виглядає така страва дуже оригінально!

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. М’ясо (у мене свинина) нарізаємо довгими шматками товщиною 1-1,5 см, ретельно відбиваємо з обох сторін і перекладаємо в глибоку тарілку.

2. Додаємо соєвий соус, паприку, приправу для м’яса, сіль, три чайних ложки аджики і все ретельно перемішуємо. М’ясо залишаємо маринуватися на 30 хвилин.

3. Картоплю нарізаємо середніми кубиками і перекладаємо в форму для запікання, додаємо нашатковану капусту, моркву натерту на грубій терці, дрібно порізану цибулю, приправу для картоплі, сіль, 100 мл олії і все ретельно перемішуємо.

4. Мариноване м’ясо насаджуємо на дерев’яні шпажки таким чином, щоб воно вийшло у вигляді гармошки, шпажки з м’ясом викладаємо на форму для запікання, форму накриваємо фольгою і відправляємо в духовку на 60 хвилин при температурі 200 градусів. За десять хвилин до готовності фольгу прибираємо.

М’ясо приготоване таким способом виходить дуже ніжним і соковитим, за смаком і виглядом дуже нагадує шашлик, а картопля з капустою просочені ароматом і соком від м’яса, просто тануть у роті.

Джерело

Exit mobile version