Site icon Звістка

Звичайний суп на курячому бульйоні перетворився на справжній делікатес завдяки одній кулінарній хитрості!

Я зробила ситне тісто, з якого накатала кульок.

Вони то і додали ту апетитну родзинку страві.

Діти в захваті, чоловік ситий і задоволений, а значить місія виконана успішно!

Необхідні продукти:

Як приготувати суп з сирними кульками

Помийте курячі стегна, складіть у каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть 40 хвилин.

Змішайте розм’якшене вершкове масло, борошно, яйце, 0,5 ч. л. солі і тертий сир. Замісіть сирне тісто і скачайте з нього невеликі кульки.

Очистіть овочі та наріжте їх кубиками. Розігрійте олію на сковорідці і обсмажте цибулю і моркву на середньому вогні протягом 5-7 хвилин.

Дістаньте курку з бульйону і додайте в нього зажарку, картоплю, сирні кульки і 1 ст. л. солі. Варіть 15 хвилин.

Зніміть м’ясо з кістки і поверніть в каструлю. Всипте вермішель і готуйте ще 5 хвилин. Смачного!

Джерело

Exit mobile version