Site icon Звістка

Скумбрія в лимонному маринаді! Ідеально соковита страва за 15 хвилин!

Скумбрія запікається в духовці буквально за 15 хвилин! Приготована риба має яскравий смак, властивий середземноморській кухні. Всі інгредієнти підібрані збалансовано. Хто любить швидко і смачно почастувати себе і своїх друзів — цей рецепт для вас. Сподіваємося, він займе почесне місце серед улюблених.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Готуємо маринад: змішати рослинну олію, сіль, солодкий перець і сік лимона.
  2. Розбираємо тушки скумбрії на філе і змащуємо густо половинки риби маринадом.
  3. Маринуємо рибу, накривши плівкою, близько години.
  4. Викладаємо рибу на деко, застелене пергаментом і запікаємо при 220 С протягом 15 хвилин.

Приємного апетиту!

Джерело

Exit mobile version