Розкриваю свій маленький секрет.
Обожнюю готувати, особливо смачними у мене виходять страви з фаршем.
Але вони не були б такими смачними, якби я не додавала в них один простий, але дуже цінний інгредієнт. І це зовсім не цибуля і не “заморські” спеції, як багато хто з вас, напевно, зараз подумав.
Мій секретний інгредієнт – вода, в якій кілька хвилин варився лавровий лист.
Взагалі, багато господинь додають в фарш холодну воду, щоб він ставав більш м’яким, піддатливим і не лип до рук. Я ж замінила просту воду на ароматну, просочену запахом лаврового листя.
Ось і весь секрет. Спробуйте закип’ятити 100 мл води з трьома листочками лаврового листя, остудіть, дайте настоятися і додайте у фарш разом з цибулею, сіллю і спеціями.
Різниця помітна одразу – повірте моєму досвіду.
Смачного!