Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Рецепт ніжного печива на сметані «До чаю»!

Рецепт ніжного печива на сметані «До чаю»!

admin
20.04.202020.04.2020 No Comments

Сьогодні ми хочемо з вами поділитися ще одним чудовим рецептом випічки, яку можна приготувати буквально за 30 хвилин.  Зверніть увагу на печиво на сметані: готується легко та швидко! 

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно 320 г
  • Сметана 100 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Цукор 2 ст. л.
  • Яйце 2 шт.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Лимонна цедра за смаком
  • Ванілін за смаком

Приготування

  1. До просіяного борошна з розпушувачем додати цукор, сіль, лимонну цедру та ванілін. Вершкове масло попередньо остудити та натерти на грубій тертці. 
  2. Сухі інгредієнти перетерти в крихту разом з маслом та додати в суміш яйце і сметану. Замісити тісто.
  3. Присипати борошном робочу поверхню та розкачати пласт тіста. Збийте вінчиком яйце та змастити ним тісто.  
  4. Зверху все посипати цукром та за допомогою формочок вирізати печиво. Застелити деко пергаментом та викласти печиво. 
  5. Випікайте печиво хвилин 20-25 хвилин в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці. Коли випічка трохи охолоне, посипте її цукровою пудрою до смаку.

Ось таке чудове печиво можна приготувати самостійно. Ідеальне частування до чаю.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

“У середньому підвищення на 260 гривень”! Українцям перерахують пенсії!
Карантин буде продовжено: у МОЗ назвали основні причини

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes