Німці – народ практичний, тому і рецепти у них дуже зручні для кожної господині. Навіть картоплю вони примудрилися перетворити одночасно і в салат, і в гарнір.
Картопля, приготована таким чином, виходить дуже смачною, пікантною і ситою. При цьому продукти доступні кожному, а на підготовку не втече багато часу. Обов’язково спробуйте цей чудовий, поживний салат – німці не дарма його так люблять!
продукти:
Картопля (середня) – 5 шт.
Мариновані огірки – 2 шт.
Ковбаса (салямі) – 150 гр.
Цибуля (червоний) – 1 шт.
Соняшникова олія
Сіль, чорний перець
Для маринування цибулі:
Цукор – 1,5 ст.л
Сіль – 0,5 ч.л
Оцет 9% – 3 ст.л
Вода (холодна) 100 мл
Для заправки:
Гірчиця – 1 ч.л
Оцет 9% – 1 ст.л
Оливкова або соняшникова олія – 3 ст.л
Загрузка...