складові
- 0,5 л кефіру
- 2 яйця
- 300 мл сметани
- 2 ст.л. майонезу
- 0,5 ч.л. соди
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1 ч.л. цукру
- сіль
- борошно
- сосиски
- гірчиця
- плавленний сир в пластинах
Рецепт приготування
До кефіру додаємо соду, розмішуємо.
Після того, як перестане шипіти і пінитися, додати решту інгредієнтів і замісити дуже м’яке тісто.
У мене муки пішло трохи більше кілограма.
Загортаємо тісто в плівку і даємо полежати години 2.
Сосиски розрізаємо на шматочки і обсмажуємо з усіх боків. Так вони стають ще смачнішими.
Тісто розділити на порційні шматочки, розкачати коржі (не дуже тонкі).
На кожен викласти начинку: для дітей я кладу пластину сиру і шматочок сосиски, а чоловікові – мажу коржик гірчицею або гострим хріном і зверху сосиску.
Формуємо пиріжечки. Смажемо в олії до рум’яності.
Якщо не подобається з хрустка скоринка, то складіть пиріжки в каструлю і накрийте кришкою, аби вони трохи відм’якли.
Смачного!