Це щось нове і дуже смачне! Всього пів годинки і смакота готова! Хрусткі мариновані кабачки всього за пів годинки.
Складові:
- Кабачки – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Кріп – за смаком
- Сіль – 1 ч. ложка
- Цукор або мед – 1/2 ч. ложки
- Оцет яблучний або звичайний 6% – 1-1,5 ст. ложки, можна замінити на сік лимона
- Рослинна олія – 1-2 столові ложки
- Гірчиця в зернах – 1 ч. ложка
- Часник – 2 зубчики
- Паприка гостра або солодка – за смаком
Готуємо:
Наріжте кабачки фігурним кільцями або звичайним ножем товщиною приблизно 3 мм і відправте їх в щільний пакет.
Наріжте півкільцями одну цибулину, подрібніть кріп і часник.
Додайте нарізану цибулю, часник з кропом в пакет до кабачків.
Туди ж відправте гірчицю, сіль, цукор або мед, гостру чи солодку паприку. В останню чергу додайте олію і оцет або лимонний сік.
Закрийте пакет, перевертаючи його декілька разів в руках, щоб всі складові добре перемішалися і рівномірно вкрилися маринадом.
Залиште кабачки на двадцять тридцять хвилин у холодильнику. По завершенні відведеного часу можна насолоджуватись.
Смачного!