Торт-закуска з курячого філе – відмінна ідея для святкового столу. Готується швидко, без зайвих зусиль.
А результат – ніжний і пікантний смак, ефектний вигляд.
Гості будуть в захваті!
Для коржів:
- 400 г курячого філе;
- 450 мл кефіру;
- 2 яйця;
- 4 ст. ложки з гіркою борошна;
- 1 ч. ложка з гіркою;
- 1 ч. ложка чорного перцю;
- 1/2 ч. ложки мускатного горіха
- 1 ч. л. розпушувача.
Для начинки:
- 250 г майонезу;
- 180 г плавленого сиру;
- 2 мариновані огірки;
- 15 оливок;
- 1 невеликий пучок зелені;
- 3 зубці часнику.
Як готувати:
- Ріжемо філе на шматочки і подрібнюємо за допомогою блендера.
- Додаємо чайну ложку меленого перцю, мускатного горіха, чайну ложку солі.
- Все подрібнюємо.
- Додаємо 2 яйця, борошно, розпушувач і кефір.
- Знову все перемішуємо. Тісто має бути як густа сметана.
- Смажимо на розігрітій сковорідці, на середньому вогні.
- Готуємо начинку: натираємо на грубій тертці мариновані огірки, оливки.
- Сирки натираємо на дрібній тертці. Додаємо 250 г майонезу, пропущений через прес часник, подрібнену зелень.
- Все добре перемішуємо.
- Кожен корж змащуємо начинкою.
- Зверху можна прикрасити тертим сиром.
- Даємо настоятися 30 хвилин.
Закуска виходить смачна, ароматна і дуже ситна. Не забудьте поділитися з друзями!
Загрузка...