Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Пікантні курячі крильця у соєво-медовому соусі з часником!

Пікантні курячі крильця у соєво-медовому соусі з часником!

admin
16.12.202016.12.2020 No Comments

Дуже соковиті, м’які крильця в пряному соусі. 40 хвилин — і страва у Вас на столі.

Рекомендуємо приготувати.

Інгредієнти

  • Курячі крильця — 1,5 кг
  • Мед — 2 ст. ложки
  • Рослинна олія — 20 мл
  • Соєвий соус — 40 мл
  • Паприка копчена — 1 ч. ложка
  • Коріандр — 0,5 ч. ложки
  • Чорний перець — 0,5 ч. ложки
  • Гострий червоний перець — 1 ч. ложка
  • Часник — 3 зуб

Як готувати курячі крильця

  1. Курячі крильця помити, розділити по суглобах. Скласти в чашу, додати столову ложку рослинної олії і перемішати крильця. Застелити деко фольгою (щоб потім його не відмивати), викласти крильця в один ряд і відправити деко з крильцями в духовку, розігріту до 200 градусів (нагрів верх-низ). Запікати, поки крильця не зарум’яняться. Витягаємо крильця з духовки.
  2. На плиті у сковороді вок розігріваємо рослинну олію, додаємо дрібно нарізаний часник. Як тільки піде явний запах, наливаємо соєвий соус, мед, всипаємо всі приправи, прогріваємо на середньому вогні одну хвилину, постійно помішуючи.
  3. Закладаємо в цей соус курячі крильця і обсмажуємо їх, приблизно 5-7 хвилин часто перемішуючи, щоб всі крильця були в соусі і щоб він не підгорів. Потім викладаємо крильця на блюдо, наливаємо пінне і насолоджуємося приємною бесідою під підбадьорливий напій і чудові курячі крильця.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Кабмін прийняв рішення вийти, з країни вже досить! Раз і назавжди!
Рецепт голубців з пекінської капусти з особливою начинкою!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes