Баваруа — це баварський крем з неймовірним смаком. Він вершковий та желеподібної консистенції. Його можна використовувати для приготування безлічі рецептів: багатошарових тістечок, начинок, а також як крем для змащування тортів.
Складові:
- Молоко — 1,5 скл.
- Цукор — за смаком
- Яєчний жовток — 3 шт.
- Сметана — 300 мл
- Вода — 4 ст. л.
- Ванільний екстракт — 1 ч. л.
- Желатин — 1 ст. л.
Рецепт приготування крему:
- Жовтки потрібно розтерти з цукром та проварити на малому вогні.
- Цівкою потрібно вливати молоко та продовжувати нагрівати суміш протягом 10 хвилин. Не забувайте помішувати.
- Ні в якому разі не кип’ятіть суміш! Паралельно збийте нежирну сметану або йогурт. Йогурт має бути з ванільним екстрактом і без наповнювачів.
- Замочіть желатин у воді та залиште набухати.
- Потім додайте желатин до яєчної суміші та все ретельно перемішайте. Залиште охолоджувати до кімнатної температури.
- Потім потрібно додати збиту сметану, перемішати та розкласти по креманках.
- Помістіть в холодильник та залиште охолоджуватися.
- Ви будете в захваті від такого десерту!
Смачного!
Вам сподобався рецепт?
Загрузка...