У Харківській області люди вuмагають р0сійську ваkцuну: «Ми американській ваkцuні не віримо!» (ВІДЕО)

0

В Ізюмі Харківської області пенсіонери які вийшли на мітинг проти підвищення тарифів раптово згадали, що потрібно терміново вколотися російською вакциною від коронавируса «Супутник V».

В Ізюмі на Харківщині вийшли на мітинг проти підвищення тарифів пенсіонери раптово заявили, що їм потрібно екстрено зробити щеплення російською вакциною від коронавируса «Супутник V».

При цьому вони відзначили, що американської вакцині не довіряють.

«Ми будемо вакцинуватися, якщо російська вакцина буде … випробуємо на собі, а потім діткам … Ми американській вакцині не віримо! Гидоту нам якусь вколять», — заявили місцеві пенсіонери.

Їх ініціативу підтримав один з місцевих депутатів з проросійського табору, який заявив, що має намір вимагати закупівель російської вакцини від всіх державних органів аж до Києва.

При цьому користувачі соціальних мереж задаються питанням: яким чином російська вакцина пов’язана з ростом тарифів.

У коментарях люди відзначають, що, цілком ймовірно, російські сили за підтримки «ОТЗЖ» намагаються скористатися напруженістю навколо збільшених тарифів і збільшити соціальну напруженість в суспільстві.

Телеканали групи Віктора Медведчука протягом декількох останніх місяців забили ефір рекламою російської вакцини від коронавірусу.

Дивитися ВІДЕО з 13 хвилини:

Джерело

Загрузка...
попередня статтяЛюди не вірять власним очам! Зарплати українцям раптово вирішили перерахувати, що задумали в Раді: “У погодинному розмірі…”
наступна статтяПерестаньте залишати зарядний пристрій в розетці! Ось, до чого це може призвести …