На приготування цих булочок з сирною начинкою потрібно мінімум часу. Рецепт простий, впорається будь-яка господиня.
Випічка неймовірно смачна і м’яка. Рекомендую, приготуйте для своїх коханих.
Продукти
Для тіста:
- Борошно пшеничне – 250 г
- Сир – 170 г
- Молоко – 100 мл
- Цукор – 100 г
- Соняшникова олія – 50 мл
- Розпушувач – 2 ч. ложки
- Ванільний цукор – 1 пакетик
- Сіль – 1/3 ч. ложки
Для начинки:
- Сир – 200 г
- Крохмаль кукурудзяний – 1,5 ст. ложки
- Цукор – 2 ст. ложки
Для посипання
- Цукрова пудра
Рецепт приготування булочок
Спочатку приготуємо тісто.
Сир кладемо у велику миску, додаємо цукор, ванільний цукор і сіль.
Виделкою розтираємо все в однорідну масу. Вливаємо молока і олію.
Перемішуємо масу до однорідного стану.
Змішуємо розпушувач з борошном і просіюємо борошняну суміш в основну масу.
Починаємо замішувати тісто. Тісто має бути м’яким.
На час тісто прибираємо в сторону.
Поки тісто «відпочиває» приготуємо начинку.
У миску кладемо сир, додаємо цукор і кукурудзяний крохмаль.
Так само, виделкою розтираємо все в однорідну масу.
Припудрюємо стіл борошном і кладемо тісто.
Розкачуємо тісто качалкою в тонкий пласт, товщиною 3-5 мм.
Роликовим різаком для піци розділяємо на прямокутники.
На один кінець прямокутника кладемо столову ложку начинки.
Загортаємо в рулетики з начинкою.
Деко застеляємо пекарним папером і розкладаємо на нього заготовки булочок, швом вниз.
Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо булочки 25-30 хвилин.
За бажанням, гарячі булочки посипаємо цукровою пудрою. Смачного!