В їдальні Ради найдорожчою стравою виявилося філе сьомги запечене з грушею – 216 грн, а найдешевші – варені яйця (перепелині або курячі) по 8 грн за штуку.
Серед перших страв тільки борщ за 36 грн. На друге крім сьомги є також філе судака смажене в білках (85 грн), відбивна з курятини з ананасом (73 грн), куряча котлета (39 грн) і котлета по-київськи (55 грн).
На гарнір серед іншого пропонується пюре з картоплі (26 грн), гречана каша (16 грн), рис (15 грн).
Серед салатів – “Царський” з сьомгою (90 грн), “Фітнес” з апельсином і грейпфрутом (57 грн), салат з квашеної капусти з журавлиною (39 грн), “Шуба” (43 грн). Також є бутерброди з червоною ікрою (56 грн) і з сьомгою (48 грн).
Десерти представлені в ціновому діапазоні від 31 до 68 грн.