З відвареної картоплі і сиру я готую вкусняшки, яку обожнює вся моя сім’я. Рецепт страви неймовірно простий. Головна перевага страви полягає в тому, що в його склад входять доступні компоненти, які завжди під рукою. Ділюся рецептом.
Склад і процес приготування
Для страви потрібно:
- Кілограм картоплі.
- Чорний мелений перець.
- Сіль.
- Приблизно 150 г подрібненого твердого сиру.
- Сухарі панірувальні в такій же кількості.
- Два яйця.
- Рафінована соняшникова олія.
Картопля очищаю, ділю на скибочки. Розміщую в посудину з водою. Відварюю картоплю до готовності.
Дістаю з води, подрібнюю до утворення пюре. Посипаю перцем, сіллю, остуджують.
Потім треба взяти дві столові ложки картопляного пюре. Зробити з нього корж овальної форми.
Її начиняю подрібненим сиром. Щільно скріплюю краю вироби. Покриваю картопляні крокети збитими яйцями. Обвалюють у сухарях. Процедуру повторюю доти, поки продукти не закінчаться. Страву готую на розігрітій сковорідці з соняшниковою олією.
Крокети треба рівномірно обсмажити з двох сторін до появи рум’яної скоринки.
Потім перекладаю вироби на паперові серветки, щоб видалити надлишок олії. Страву подаю до столу в теплому вигляді, з улюбленим соусом.