Знадобиться всього 5 хвилин вашого часу на з’єднання інгредієнтів і формування хліба, а все інше проходить без вашої участі. Хліб виходить дуже смачним, м’яким і зовсім не кришиться.
Відмінно підійде для бутербродів. Тісто для хліба можна зберігати в холодильнику до 7 днів і випікати хліб тоді, коли є в цьому необхідність і час. Це дуже зручно! Спробуйте!
Складові:
- 625 мл теплого молока
- 1 ст.л. сухих дріжджів (10 г)
- 1 ст.л. солі
- 55 г цукру
- 55 г вершкового масла
- 850 г борошна
Для змазування хліб-1 жовток + 1 ст.л. води
приготування:
Духовку нагріти до 180С. Випікати хліб 50-60 хвилин (залежить від вашої духовки). Детальне приготування хліба дивіться у відео нижче. Смачного!
Загрузка...