Такі ласощі завжди користуються популярністю. Цей торт вартий особливої уваги. Він настільки смачний, що від нього просто складно відірватися. Ваше оточення буде в повному захваті. Приготувати його зовсім не складно, тож впорається навіть починаюча господиня. Ви з легкістю зможете порадувати своїх улюблених новими неймовірними смаками. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку, інформує Ukr.Media.
Потрібні інгредієнти
- 2 яйця
- 300 гр борошна
- 0,3 чайної ложки соди
- 0,3 чайної ложки солі
- 7 столових ложок цукрового піску
- півтори столові ложки соняшникової олії
- 400 мл молока
- 100 мл води
- 500 гр творогу
- 10 гр ванільного цукру
- 10 гр желатину
- фрукти – за бажанням
Починаємо процес
- В першу чергу просіваємо борошно і додаємо в нього соду, сіль і три столові ложки цукрового піску. Перемішуємо все.
- Після чого вливаємо сюди олію. Знову добре перемішуємо.
- Збиваємо трохи яйця і додаємо до них 200 мл молока. Перемішуємо все і тонкою цівкою відправляємо в підготовлені інгредієнти. Знову добре все перемішуємо.
- Після чого вливаємо сюди 100 мл окропу і замішуємо тісто. Потім випікаємо з нього не тонкі млинці.
- Беремо сотейник і вливаємо в нього 200 мл молока. Потім додаємо сюди желатин і ванільний цукор. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після чого знімаємо з вогню і залишаємо остигати до кімнатної температури.
- Тепер в окрему ємність відправляємо творог і чотири столові ложки цукрового піску. Вливаємо молоко і, використовуючи міксер, збиваємо все.
- Розкладаємо млинець і покриваємо його сирною начинкою. Потім накриваємо другим млинцем і теж змащуємо його. Повторюємо шари до закінчення інгредієнтів.
- Після чого змащуємо весь торт сирною масою і ставимо в холодильник на пару годин.
- Після закінчення потрібного часу нарізаємо тортик порційними шматочками і прикрашаємо фруктами.
Приємного апетиту!
Загрузка...