Погода дасть українцям перепочинок! Озвучено свіжий прогноз!

0

На завершення робочого тижня на українців чекає суха і сонячна погода, якщо, звичайно, не наповзуть тумани

Як повідомляє Politeka, про те, якою буде погода в Україні у п’ятницю, 6 грудня, написала у своєму Фейсбук відома синоптик Наталка Діденко. Згідно з її прогнозом, впливати на погоду в Україні продовжить антициклон. Синоптик попередила про те, що в п’ятницю очікується високий атмосферний тиск, тому людям, які важко реагують на нього, слід бути готовими до цього.

Вітер буде західним і південно-західним, з поривами. Через це по відчуттях на вулиці буде холодніше, ніж насправді.

Температура повітря 6 грудня становитиме -1…-5 градусів, на Заході – -4…-10 градусів вночі, а вдень підніметься до +2…+5 градусів і +5…+8 градусів на півдні.

«У Києві 6-го грудня опади малоймовірні. Вночі -2-4 градуси, вдень +2 + 5 градусів. Вітер буде залітати різко, тому без шапок не ходіть, вуха наші делікатні, не варто їх настільки провітрювати», – підсумувала синоптик.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що найближчим часом в Україні очікуються помірні температури і мінімум опадів. Відомо також, що ще буде невелике потепління.

Про це написала народний синоптик Наталка Діденко в Facebook:

«Над Атлантикою – Азорський антициклон, над Чорним морем антициклон Sarena, на півночі Європи – потужний циклон Pedro з друзями, над Середземномор’ям – циклон Olaf. Згідно з розташування цих атмосферних утворень і спостерігаємо, а також прогнозуємо погоду в Європі», – зазначає фахівець і додає про територіях, ближче до українських:

«На півночі Європи – дощі, снігу та сильний вітер, на крайньому півдні – періодичні дощі та зливи, а більшість континентальної Європи буде належати антициклональної смузі високого атмосферного тиску». В Україні буде переважно сухо.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяЗa тpaгeдiєю cтoїть Яценюк!? У пoжeжi в 0дeсi зaгuнyлu вже понад 15 осіб Президент щoйнo зрoбuв заяву
наступна статтяВчoрa цeй 16-рiчний Кирилo пoдзвoнив до мaми.. Cкaзaв, щo зaдuхaєтьcя вiд димy і пoпрoщaвcя..