Розвіgка волоgiє нoвoю інформацією, що Пуmін всерйoз готується до можливої у вuпадку невдачі в Україні вmечі, вже навіть країна відома і доречі єдuна, яка не вuдасmь його амерuканцям”

0

Російський лідер Володимир Путін нібито вже втретє попросив політичного притулку у Пекіна.

Про це, як пише Politeka.net, заявив радник Офісу президента Олексій Арестович в інтерв’ю російській журналістці Юлії Латиніній. politeka.net

Радник ОП пояснив, що переговори Путіна з Китаєм щодо політичного притулку означають, що він не застосує ядерної зброї.

Йому виставили жорсткі умови та сказали, що у біполярному світі, на який розраховує Пекін, не потрібна ядерна війна”, – пояснив Арестович.

За словами Арестовича, Путіну на прохання про політичний притулок відповіли згодою.

Радник також зазначив, що незважаючи на всі “роздування щік” щодо запровадження військового стану на анексованих територіях, Путін уже намітив собі тихе місце у Піднебесній.

“Чому Китай? Тому що це єдина країна, яка не видасть його американцям. Він збирається вже там писати мемуарчики – ось його реальне планування”, – запевнив Арестович.

Загрузка...
попередня статтяВони були легендою України і загuнули в один день: попрощалuся з Артемом та Олександром, гіркий смуток війни чорним крилом знову торкнувся нашої України…
наступна стаття“Один з mобіків РФ після несення службu раnтово оnух. Каже, що його nросто вкусuлa бджола”. Елітнuй російськuй nіхотuнець, поет!