Яk зaрaз вuглядaє і чuм зaймaєтьcя дoрoслa дoнькa Кyзьмu Cкpябiнa: дiвчuна вuрiшuла пітu в медиuцuну та мaє бiзнeс

0

Легендарнuй українськuй співак Кузьма Скрябін, якuй загuнув в автокатаsтрофі у 2015 році, за жuття мав дружuну та доньку. Зараз дівчuнка вже зовсім доросла. Як вuглядає та чuм живе спадкоємuця Кузьми, чuтайте далі в матеріалі.

Єдину доньку Кузьми Скрябіна звати незвичайним подвійним ім’ям Марія-Барбара. Саме співак дав донечці ім’я Барбара на честь своєї улюбленої акторки Барбари Брильської. Дівчинка народилася у вересні 1997 року і зараз їй вже 25.

Дівчина обрала для себе інших шлях в житті, не такий, як у батька. Марія вирішила бути медиком. Хоча, колись і Кузьма теж навчався в медичному. За фахом він стоматолог.

У 2020 році донька Кузьми закінчила медичний університет ім. Богомольця і стала дерматологом.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна
Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

За рік до цього, у 2019 році дівчина вийшла заміж за хлопця на ім’я Віктор, який теж навчався в медичному університеті. На жаль, Кузьма так не дожив до того часу, коли його маленька донечка виросла і одягнула білу сукню

 

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна
Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

У 2020 році Марія-Барбара разом зі своїм чоловіком відкрили невеличкий бізнес в честь батька. Так, дівчина відкрила у Києві кав’ярню, у якій все нагадує про Кузьму Скрябіна. На стінах приміщення написані відомі фрази співака та уривки з його пісень.

Донька Скрябіна відкрила кафе у Києві
Донька Скрябіна відкрила кафе у Києві

Нагадаємо, відомийу український музикант Кузьма Скрябін загинув в автокатастрофі 2 лютого 2015 року. Чоловік рано-вранці повертався з концерту у Кривому розі, не справився з кермуванням, вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з молоковозом. Артист загинув на місці від отриманих травм. На той момент йому було 46 років.

Щодо загибелі артиста ходить багато чуток. Якийсь час в Мережі подейкували, що автокатастрофа була підлаштованою, адже Кузьма “заважав” деяким впливовим людям. Втім, ці чутки не були доведеними.

Загрузка...
попередня статтяБyдaнoв на пoхoрoні Монастuрського шоkував українців заявuвшu що, якбu не заruблuй мiнiстр МВС, то вiйнa була б…
наступна статтяПокажіть це нашим олігархам і чuновникам: Звичайний польський бізнесмен, гляньте, що він зpобив для Укpаїни. ВІДЕО