Інгредієнти:
– 0,5 кг курячих грудок, кубиками
– сіль за смаком
– перець за смаком
– 0,5 кг броколі
– 250 гр. грибів, нарізаних
– 3 столові ложки олії для смаження
Для соусу:
– 3 зубчики часнику, подрібнити
– 1 столову ложку імбиру, подрібнити
– 2 чайні ложки кунжутної олії
– ⅓ чашки соєвого соусу
– 1 столова ложка коричневого цукру
– 1 чашка курячого бульйону
– ¼ чашки борошна
ПІДГОТОВКА:
1. У велику сковороду на середньому вогні, додайте 1 столову ложку олії. Після того, як олія розтане, додайте курку, посоліть і поперчіть, обсмажте до готовності і золотистого кольору.
2. Виберіть приготовлену курку з сковороди і відкладіть в сторону.
3. У тій же сковороді розігрійте 1 столову ложку олії і додайте гриби. Коли гриби почнуть пом’якшуватися, додайте броколі і смажте до готовності. Виберіть готові гриби і броколі з сковороди і відкладіть в сторону.
4. Додайте 1 столову ложку олії в сковороду і смажте часник та імбир до появи аромату. Додайте інші інгредієнти соусу і перемішайте до отримання однорідної маси.
5. Поверніть курку і овочі в каструлю, перемішайте, поки не прогріється.
6. Подавати з гарячим рисом або локшиною.
7. Насолоджуйтесь!
Відео, як готувати: