Костя Грубич: “Увага! Щойно у моєї дружини прямо посеред натовпу біля поштамту на Лівобережній зграя підлітків-ромів намагалася влізти у наплічний рюкзак”

0

Український телеведучий Костянтин Грубич у своєму Фейсбук поділився неприємною історією, яка трапилася із його дружиною:

“Увага! Щойно у дружини посеред натовпу біля поштамту на Лівобережній зграя підлітків-ромів намагалася влізти у наплічний рюкзак. Блискавично відкрили накладну кишеню, блискавично «розчинилися» у темряві, коли Світлана відчула спробу грабунку. Тактика наступна: по ліоє з обох боків, двоє позаду, а сьомий у цьому «колі» грабує.

Роблять вигляд, що вони не разом. Ми їм встигли зробити зауваження: пройдисвіти зібралися до купки і повернули ватагою назад, вочевидь, щоб потрошити інших роззяв. Через півгодини, вертаючись, на тому ж місці ми знову побачили знайому вже обанду. Роми як саранча кружляли довкола пішоходів. Закликаю усіх бути пильними.

Раніше подібні випадки роками траплялися на залізничному вокзалі. Свято ж наближається, увага має посилюватися. Всім добра!” – бажає телеведучий у соцмережі

Загрузка...
попередня статтяЖдіть справжню зиму! В Україну увірвуться сніг та морози: прогноз синоптиків
наступна стаття“Не називайте це Різдво “католицьким”! Історик на пальцях пояснив, чому 25 грудня є правильною