Марина Порошенко здобула першу перемогу як депутат. І от – реакція. Мер Києва Віталій Кличко…..

0

Марина Порошенко здобула першу перемогу як депутат. Вчора ЗМІ оприлюднили заяву про те, що фракція «ЄвроСолідарності» у Київраді провела аудит бюджету і знайшла 422 мільйони невикористаних коштів. Ви розумієте – загубилися. За диван завалилися.

Марина Порошенко зажадала аби кошти були направлені на фінансування медичних закладів столиці. Заява була озвучена на засіданні комісії з питань охорони здоров’я і соціальної політики. «Наші лікарні мають можливість ще у цьому році реалізувати ці кошти на придбання всього необхідного для лікарень, для боротьби з повідом», – заявили пані Марина.

І от – реакція. Мер Києва Віталій Кличко призначив на 22 грудня позачергову сесію Київради для виділення додаткових 400 мільйонів грн. на лікування хворих на коронавірус. Очевидно – ідеться про ті самі 400 мільйонів, іншим просто нема звідки взятися. Тобто – Марина Порошенко добилася свого.

Слухайте, біда якась із цими мільйонерами… Вдумайтеся лише – 422 мільйони! Ви уявляєте як гарно їх можна було попиляти – тихенько і без гучних заяв?! Вкотре зрозуміло – за що чиновники так ненавидять родину Порошенків.

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Image
Загрузка...
попередня статтяНегайно відсторонити! Скандал на Банковій – прийшли детективи. Після підозри – “сховався під стіл Єрмака”
наступна статтяНіщо краще не характеризує стан «правлячого класу» України, як те що сьогодні сталося в Верховній Раді (ВІДЕО)