Пенсіонерка розплакалася в прямому ефірі через закриття каналів Медведчука (відео)

0

На цьому тижні, 2 лютого, з українських ефірів пропали три телеканали: ZIK, NewsOne і “112 Україна”. Це сталося після того, як ввели санкції проти депутата партії ОПЗЖ Тараса Козака, який володіє цими каналами.

Закриття телеканалів українці сприйняли по-різному. Хтось зрадів цьому, оскільки вважає, що вони вели пропагандистську діяльність, а хтось був дуже засмучений. Так одна пенсіонера навіть розплакалася в ефірі телеканалу “НАШ”.

Жінка на ім’я Таміла з Херсонській області зателефонувала на телеканал під час прямого ефіру і крізь сльози запитала у ведучих, чому ці канали закрили.

“Нам пенсіонерам ввечері взагалі нічого дивитися. Що ж це за свавілля таке? Ну хіба так можна чинити з людьми? Скажіть цьому уряду, що це буде другий Майдан”, – сказала українка.

При цьому на телеканалі її спробували заспокоїти і заявили, що життя не закінчується на цьому і не треба себе накручувати. Також попросили не переживати так сильно.

“Це ж на нервову систему як діє”, – додала жінка.


Пенсіонерка розплакалася в прямому ефірі через закриття телеканалів (відео: YouTube)

Загрузка...
попередня статтяУкраїну чекають аномальні весна і літо в 2021 році! Синоптики попередили, що погода буде дуже небезпечною!
наступна статтяРинок землі: в Кабміні назвали орієнтовну вартість гектара землі в Україні!