Степанов на пряму звинуватив Полякову в рості хворих на ковід, співачка відповіла так, що той не знав куди себе подіти: “Ви кого робите ідіотами?”

0

Після Харківського концерту на честь Дня вчителя, на якому виступила Оля Полякова, Степанов щодня робить акцент, що городяни масово інфікувалися covid-19 саме після даного заходу.

Під час ефіру в телеканалі “Україна 24” Полякова відповіла Степанову на випади в її бік, відео з відповіддю вона розмістила на своїй сторінці в Instagram.

“Ця історія, що збільшилася кількість хворих на наступний день після мого концерту. І це заявляє Міністр охорони здоров’я? Ви кого робите ідіотами? Я людина освічена з сім’ї медиків. Я вже точно знаю, скільки йде інкубаційний період“,- сказала співачка.

Вона запевнила, що в Україні “не залишилося наївних людей, які не хочуть обговорювати якийсь концерт”. При цьому артистка зазначила, що українці “хочуть запитати, що було зроблено за півроку, щоб люди могли нормально працювати”.

Загрузка...
попередня статтяЦе шахрайство! Саакашвілі не став мовчати – вибухнув потужною заявою. Зеленський в шоці! “З кишені олігархів”
наступна статтяВ ЄС вирішили порадувати новими умовами й зарплатами для українських заробітчан