Вечірній п0ступок нашого Президента Зеленського вже на перших сторінках світ0вих ЗМІ. 0лiгaрхaтy привіт!

0

Український глава Володимир Зеленський визнав, що олігархи впливають на всі партії в парламенті України.

Але він рішуче налаштований викорінити цю проблему і позбутися від олігархів.

Президент України вважає недостатнім посадити всіх за грати, тому має намір змінити антикорупційний процес на законодавчому рівні, щоб припинити незаконну діяльність олігархів, які намагаються все вирішувати в державі для власної вигоди.

Про це Зеленський заявив в програмі Axios, що виходить на платформі HBO, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ОПУ .

«Спасіння від олігархів досягається двома шляхами: позбавити їх можливості мати« телевізор », той чи інший медіа-майданчик і позбавити їх можливості впливати на депутатів.

Це можливо зробити, я хочу це зробити в Україні. Це повинно бути прийнято. Не просто рішення правоохоронців ?? кого взяти за ґрати, посадити когось.

Я не проти того, щоб посадити всіх, хто порушує закон. Але замість одних прийдуть інші », ?? заявив Зеленський.

Президент України переконаний, що це можливо зробити в Україні і він хоче це зробити. Він також прокоментував вплив олігархів на президентську партію «Слуга народу».

Зеленський запевнив, що всі, хто був спійманий на «співпрацю» з тими чи іншими фінансовими групами були виключені з партії.

«Кількох людей ми вигнали з партії. Таких прецедентів в цьому парламенті не було. Жодна партія не втратила своїх депутатів, хоча відома інформація, що на них впливають деякі фінансові групи.

Як тільки я отримував не тільки чутки і замовні статті, а доказ, що ця людина фінансується тієї чи іншої фінансовою групою, я пропонував партії позбутися цієї людини », ?? додав Зеленський.

Він також згадав скандал з плівками Деркача, які сприяли російському втручанню в президентські вибори в США.

Він нагадав, що у цій справі в Україні займаються правоохоронці, і всі, хто до нього причетний будуть позбавлені мандатів і понесуть відповідальність.

До речі, у цій справі США ввели санкції проти члена «Слуги народу» Олександра Дубинського.

Загрузка...
попередня статтяЗеркаль: Володя, як ви хочете навести порядок в країні, якщо у вас все вирішують ці 5 чоловік, які є олігархами
наступна статтяЯк живе сім’я Кузьми Скрябіна після загuбелі співака: вражаючі подробиці і фото потрапили в мережу