Інгредієнти:
800 г листкового печива «Вушка»
1 л молока
4 яйця
150 г масла
0,5 склянки цукру
6 ст. л. борошна
щіпка ванільного цукру
Приготування:
З’єднати яйця, цукор, борошно та ванільний цукор.
Добре розмішати масу, влити молоко й поставити на вогонь.
Варити крем, постійно помішуючи, доки він повністю не загусне.
Коли крем трохи охолоне, додати вершкове масло й усе перемішати.
Збирати торт: вмочати печиво в крем і викладати на тарілку. Не шкодувати крему:
чим щедріше змастиш печиво, тим смачнішим буде десерт.
Верхній шар печива також змастити кремом.
Посипати крем крихтою з печива.
Ніжний десерт готовий!
Загрузка...