Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • ПОРАДИ
  • Рецепт, завдяки якому у вас вийдуть хрусткі та соковиті чебуреки

Рецепт, завдяки якому у вас вийдуть хрусткі та соковиті чебуреки

admin
10.01.202011.01.2020 No Comments

Пропонуємо вам рецепт домашніх чебуреків, які здивують своїм смаком. Чебуреки виходять хрусткі та соковиті.

Інгредієнти:

  • дві столові ложки горілки;
  • півтора стакана води;
  • пів чайної ложки солі;
  • одне яйце;
  • чотири стакани борошна;
  • дві столові ложки соняшникової олії.

Джерело: youtube.com

Для фаршу:

  • 700 грамів м’яса, краще свинини чи яловичини;
  • одна чашка кефіру;
  • 300 грамів цибулі;
  • сіль, перець.

Готуємо тісто. Закип’ятіть воду з маслом і сіллю. Додайте пів стакана борошна і заваріть, помішуйте швидко, щоб не було грудочок. Дайте тісту вичахнути. Тоді розбиваємо яйце і додаємо горілку. Це має надати тісту еластичності. Підмішуйте борошно, вимішуйте, щоб воно не липло до рук.

Готуємо фарш. Дуже дрібно ріжемо цибулю, щоб була можливість пропустити її разом з м’ясом. Додайте у фарш сіль та перець, кефір чи воду. Добре перемішайте.

Тісто розрівняти, ріжемо на шматки. На один шматок кладемо фарш, накриваємо іншим шматком тіста. Краї обробляємо або виделкою, або спеціальною машинкою. Зверніть уваги: не залишайте дірок, щоб рідина не витекла на пательню.

Смажимо чебуреки з обох сторін до золотистого кольору. Обережно виймаємо та кладемо на паперовий рушник. Смачного!

Загрузка...

Навігація записів

Їй було 52, а йому 17, коли вони одружилися. 0сь що відбул0сь з парою через 18 років
Я тільки що говорив з президентом Ірану, він мені все розказав! 3еленський звернувся до українців

Related Articles

Купити вкладиші у напіввагон в Україні

olia
28.05.202528.05.2025 No Comments

Международная морская перевозка и доставка сборных грузов из США

olia
28.05.202528.05.2025 No Comments

Жіночий одяг MAXA: комфорт та елегантність

olia
20.05.202520.05.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes