Вам знадобиться:
- Картопля – 500 г
- Морква – 250 г
- Яйця – 5 шт.
- Крабові палички – 200 г
- Майонез – 200-220 г
Готуємо так:
Картоплю та моркву вимити, відварити в мундирі (20 хвилин), очистити і натерти на дрібній тертці (окремо).
Яйця відварити, очистити. Відокремити білки від жовтків.
Білки натерти на дрібній тертці.
Крабові палички дрібно нарізати.
Формуємо наш салатик:
1-й шар. На плоске блюдо викласти половину картоплі. Змастити майонезом (4 ст. ложки або 70 г) – покрити поверхню салату тонкою сіточкою з майонезу.
2-й шар. Викласти нарізані крабові палички.
3-й шар. Викласти білки яєць. Знову покрити салат сіточкою майонезу (3 ст. ложки).
4-й шар. Зверху викласти решту картоплі. Злегка притиснути. І знову змастити салат майонезом (3 ст. ложки).
5-й шар. Потім верх і боки салату покрити шаром тертої моркви.
6-й шар. Зверху на наш салат з крабовими паличками потерти курячий жовток, акуратно розподіляючи його по всій поверхні.
Прибрати наш салатик в холодильник на одну годинку.
Все, наш салатик готовий!
Нехай на вашій кухні завжди буде смачно!