Будьте впевнені – це найсмачніше злакове печиво з тих, що ви коли-небудь пробували, воно ситне, розсипчасте і найголовніше – воно зроблено своїми руками і з любов’ю!
Сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом дуже смачного печива до чаю, швидше за записуйте і давайте готувати!
Складові:
Пластівці 7 злаків – 100 г
Борошно пшеничне – 150 г
Масло вершкове – 60 г
Яйце куряче – 1 шт.
Цукор – 50 г
Сіль – 1/4 ч.л.
Розпушувач – 1/2 ч.л.
Ванілін за смаком
Волоські горіхи – жменя
Кунжут – 2-3 ст.л.
Сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки) – 70 г
На 100 г: ≈ 415 ккал. БЖУ: 9/19/52 / Кількість порцій: 10
приготування:
Змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, пластівці, розпушувач, сіль, цукор і ванілін.
В окремій мисці розмішуємо яйце і розм’якшене вершкове масло, додаємо в миску з сухими інгредієнтами і замішують тісто.
Горіхи необхідно порубати на великі шматочки, також нарізаємо кубиками курагу і чорнослив, якщо родзинки великий, його теж краще порізати.
У тісто додаємо горіхи, кунжут, сухофрукти, гарненько перемішуємо, щоб вони рівномірно розподілилися.
Далі формуємо кульки, викладаємо на деко і кожен потрібно трошки прим’яти столовою ложкою.
Духовка повинна бути розігріта до 170 ° C і на 20-25 хвилин відправляємо туди печеньки.
Коли печиво охолоне ви можете присипати його цукровою пудрою.
Смачного!