Рецепт неймовірно простого в приготуванні і дуже смачного гречаного супчика з ніжними картопляними кнедликами грибочками та м’ясцем
Захотілося гаряченького? Ось вам рецепт простого в приготуванні і дуже смачного супчика з ніжними картопляними кнедликами. Страва поживна, оскільки там є м’ясо і гриби, і разом з тим легка і ароматна. Те що треба, коли на вулиці прохолодно і непривітно
Інгредієнти для страви
2 картоплини
1 яйце
3 ст. ложки борошна
2,5 л води
1 лавровий листок
петрушка, сіль
300 г курячого філе
250 г печериць
½ скл. гречки
1 цибулина
1 морквина
Як приготувати гречаний суп з грибами і картопляними кнедликами
Куряче філе порiзати, залити водою і варити до готовності.
Гречку перебрати, трішки обсмажити на сухій сковорідці.
Печериці почистити, порiзати, обсмажити на олії.
Додати терту моркву, порiзану цибулю, обсмажити.
Картоплю відварити, пом’яти, додати яйце, перемішати.
Додати борошно, сіль, перемішати. Тісто має вийти таким, щоб можна було брати ложкою.
В каструлю до м’яса додати гречку і лавровий лист.
Чайною ложкою викласти у вариво шматочки тіста, обережно перемішати.
Коли кнедлики підіймуться до верху, додати обсмажені з овочами печериці, перемішати.
Довести до кипіння і варити ще хвилин 5.