Цей японський чізкейк, приготований всього лише з 3 інгредієнтів, вражає своїм смаком! Апетитний, при цьому повітряний як хмарка, в міру солодкий, ніжний, вершковий. А готується на швидку руку!
Інгредієнти для японського чизкейка:
- 4 великих яйця;
- 250 г вершкового сиру;
- 400 г згущеного молока.
Яйця розділіть на жовтки і білки. Білки збийте до піків.
У жовтки додайте вершковий сир, збийте блендером до однорідності. Влийте згущене молоко, перемішайте.
Частинами додайте збиті білки, рівномірно перемішуючи їх з усіма компонентами.
Перелийте готову суміш у форму діаметром 20 см. Оберніть форму фольгою і поставте в форму побільше, в яку влийте приблизно півсклянки води. Це потрібно для рівномірної випічки чизкейка.
Поставте готову конструкцію в духовку, розігріту до 180 ° C, на 45-50 хв. Після цього вимкніть духовку, дверцята злегка відкрийте (можна покласти кухонний рушник між дверцятами і духовкою) і залиште чізкейк ще на півгодини охолонути.
Готовий чізкейк дістаньте з форми, присипте, за бажанням, цукровою пудрою. Неймовірно ніжний, апетитний і вершковий десерт, від якого не відмовиться ніхто, – спробуйте його приготувати!