Соковита і рум’яна рулька в духовці – чудова страва для будь-якого випадку, будь то повсякденна трапеза або святкова вечеря, передають Патріоти України.
Якщо вам здається, ніби приготувати рульку під силу тільки досвідченим кулінарам, сміємо вас запевнити, що це зовсім не так. Попри те, що рульці потрібна тривала термічна обробка, з її приготуванням впорається навіть починаюча господиня.
Можете не сумніватися, що рулька в духовці розійдеться на “ура”, покуштувати ласий шматочок не відмовиться ніхто.
Інгредієнти:
- свиняча рулька — 2 штуки
- гірчиця — 4 столові ложки
- мед — 2 столові ложки
- зіра — 1 чайна ложка
- сіль — пів чайної ложки
Приготування:
- Рульки миємо, кладемо в сотейник, солимо, додаємо зіру і заливаємо водою.
- Ставимо на плиту і варимо 1,5 години.
- Змішуємо гірчицю і мед, добре перемішуємо.
- Готові рульки змащуємо гірчицею з медом з усіх боків.
- Кладемо рульки в рукав для запікання, закриваємо гарненько і робимо кілька проколів зубочисткою.
- Запікаємо при 180 С протягом 1 години.
- Потім розрізаємо пакет і запікаємо ще 15-20 хвилин.
- Страву подаємо до столу гарячою і насолоджуємося приємним смаком.
Смачного!
Загрузка...