Це дуже крута закуска до святкового столу. Рулет виходить легким, ніжним і буквально тане в роті. Багато гостей будуть від нього в захваті і попросять рецепт.
Основа рулету робиться не з тіста, а з яєць. Це робить її особливо ніжною. Начинка може бути будь-яка, ми пропонуємо спробувати сирну. Нам здається, що вона робить смак закуски яскравішою.
Інгредієнти:
- 6 курячих яєць;
- 100 грам сметани;
- 1 морква;
- сіль, перець за смаком;
Для начинки:
- 200 грам сиру;
- пучок кропу;
- 2 столові ложки сметани;
- 1 чайна ложка гірчиці;
- сіль, перець за смаком;
Приготування:
- У миску розбиваємо курячі яйця, збиваємо і додаємо сметану, сіль і перець за смаком. Все ретельно вимішуємо.
- Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Додаємо її в яєчну масу і перемішуємо.
- Форму для запікання застилаємо пергаментним папером і виливаємо яєчну суміш. Рівномірно розподіляємо її і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 15-20 хвилин.
- Приготуємо начинку. Сир натираємо на дрібній тертці і перекладаємо в салатник.
- Подрібнюємо пучок кропу і додаємо до сиру. Туди ж кладемо сметану, сіль і перець за смаком, гірчицю, а потім все перемішуємо.
- З духовки дістаємо основу для рулету. Акуратно знімаємо її з пергаменту і зверху викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо. Акуратно згортаємо її в рулет.
- Загортаємо рулет в папір і прибираємо в холодильник на 30-40 хвилин.
- Охолоджений рулет нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Смачного! Обов’язково діліться рецептом з друзями!
Загрузка...