Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Маринад до м’яса, який сподобається всій родині!

Маринад до м’яса, який сподобається всій родині!

admin
19.05.2021 No Comments

Рецепт маринаду дуже простий, але мариноване м’ясо виходить соковитим, м’яким, ніжним.

Маринувати можна будь-яке м’ясо, але чим довше – тим смачніше.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • гомілки курячі, 20 шт;
  • сіль, перець, паприка та інші спеції;
  • олія соняшникова, 80 мл;
  • соєвий соус, 50 мл;
  • мед, 2 ч.л;
  • часник, 3 зубчики.

Процес приготування

Гомілки промиваємо і просушуємо, робимо надрізи гострим ножем.

Солимо, перчимо, додаємо паприку і улюблені спеції.

Порада: спеції не економимо, м’ясо повинно вийти дуже пікантним і ароматним.

Додаємо подрібнений часник, олію, соєвий соус і рідкий мед.

Руками перемішуємо всю масу. Добре втираємо маринад в м’ясо.

Залишаємо на ніч в холодильнику.

Викладаємо гомілки на деко, застелене пергаментом.

Запікаємо при 200 градусах близько 40 хвилин.

Подаю такі гомілки до картопляного пюре, салатів зі свіжих овочів. Якщо необхідно, можна додати ще й різні соуси.

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Штрудель з вишнею без труднощів, навіть не доведеться возитися з тістом!
“Оcь чoму вoни тaкi БОРЗІ!” Стaлo вiдoмo, ким є тато жiнки, якa викидaлa пacпopти у Хapкoвi paзoм iз дiтьми.

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes