Видаляємо у риби хвіст, плавці, голову, прибираємо нутрощі та шкіру. Розігріваємо в сковороді олію. Рибу ріжемо спершу вздовж, а потім упоперек – на невеликі порційні шматочки.
Філе риби відправляємо у глибоку тару, солимо, посипаємо чорним меленим перцем, розбиваємо туди яйце. Руками перемішуємо інгредієнти, висипаємо крохмаль і обвалюємо шматочки.
Обсмажуємо рибу в сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку на середньому вогні. У сковороді після смаження треба залишити 3 ложки олії.

У гарячу олію додаємо кетчуп, злегка розчавлені зубчики часнику, цукор, оцет та соєвий соус. Готуємо суміш на середньому вогні, перемішуємо.
Виливаємо у соус воду, висипаємо крохмаль, викладаємо перцеву пасту, імбир, доводимо суміш до кипіння. Після кипіння варимо соус додатково пару хвилин, додаємо до нього рибу, змішуємо.

До соусу також можна додати улюблену зелень – петрушку чи кріп. Не забувайте перед подачею прикрасити рибу кунжутним насінням.
Інгредієнти для минтаю під маринадом:
- минтай – кг;
- крохмаль – 3 ст. л.;
- олія соняшникова – 200 г;
- сіль – дрібка;
- перець чорний мелений – дрібка;
- яйця – 1 шт.;
Інгредієнти для соусу:
- олія соняшникова – 3 ст. л.;
- кетчуп – 5 ст. л.;
- часник – 3 зубчики;
- цукор – 2 ст. л. з гіркою;
- оцет 9% – 1 ст. л.;
- соєвий соус – 150 г;
- вода – 150 г;
- крохмаль – 1 ст. л.;
- перцева паста – 1/2 ст. л.;
- імбир сушений – ⅓ ч. л.;
- кунжутні насіння – дрібка.