Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Не салат, а справжній делікатес! Готується просто, з’їдається швидко!

Не салат, а справжній делікатес! Готується просто, з’їдається швидко!

admin
17.12.202017.12.2020 No Comments

Сьогодні пропонуємо вашій увазі смачний, делікатесний салат з язиком (без майонезу) на святковий стіл.

Цей салат завжди користується успіхом.

Впевнені, що він займе гідне місце і на вашому святковому столі, а також сподобається вашим гостям.

Інгредієнти:

  • Язик свинячий — 300 г
  • Огірок свіжий — 150 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Консервований зелений горошок — 200 г
  • Сметана 20% — 100 г
  • Варений жовток — 1 шт.
  • Гірчиця готова — 1 ч. л.
  • Цибуля (солодка) — 60 г
  • Зелень петрушки — 1 пуч.
  • Сіль, чорний мелений перець — на свій смак

Кроки приготування:

1. Нарізаємо відварений язик, свіжий огірок, яйця кубиком, цибулю тонкими пір’їнками, зелень петрушки дрібно (трохи залишаємо для прикраси).

2. Додаємо зелений горошок, солимо, перчимо і перемішуємо.

3. Готуємо заправку. Для цього в сметану додаємо подрібнений варений яєчний жовток і гірчицю. Перемішуємо вінчиком.

4. Додаємо до салату заправку, перемішуємо і прикрашаємо зеленню.

Смачний салат готовий!

Відео-рецепт:

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Федина : Слуги обрали плагіатора міністром освіти. З Європи вже отримали два попередження..
Дивовижно смачний і легкий торт з лаваша та вишень без випічки!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes